Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

2 zaterdagnamiddagen
25 september en 16 oktober 2021

Assertiviteit is duidelijkheid creëren voor jezelf en anderen. Assertief gedrag betekent zelfbewust zijn. Het heeft geen connectie met agressie, manipulatie of dominantie.
Grenzen afbakenen en nee leren zeggen zijn belangrijk assertieve vaardigheden. Om nee te leren zeggen is ja zeggen echter even belangrijk.
De cursus assertiviteit is dus ook een cursus ja zeggen:
• ja op jezelf
• ja op zelfrespect
• ja op evenwaardige contacten
• ja op doelen bereiken
De cursus assertiviteit is een boost voor je zelfvertrouwen, sociale relaties en daadkracht.

In deze workshop van 2 namiddagen ervaren we hoe we zelf kunnen veranderen door oefeningen contact met paarden.

Paarden zijn door hun omvang en natuurlijke authenticiteit de ideale bondgenoten om onze assertiviteit te kunnen vergroten. Via  eenvoudige oefeningen met een paard vanop de grond komen verschillende thema’s aan bod: leiderschap,  zelfvertrouwen, vastberadenheid, zelfbewustzijn, inlevingsvermogen, congruentie, respect.
Paarden vertellen met hun reacties en lichaamstaal veel aan elkaar, maar ook aan ons als we ons verdiepen in hun manier van communiceren. Ze spiegelen ons als het ware. Ze confronteren ons met onszelf. Ze zijn coaches ‘pure nature’ en geven ons feedback over onze eigen lichaamstaal, gemoedsgesteldheid en interactie met anderen.

NIET ZWEVERIG MAAR EFFICIËNT:

“De coaching met paarden was echt TOP. Hilde was er, en samen met Inge (de paardencoach) heb ik daar een zeer bewogen, maar heel belangrijke sessie gehad. Het heeft me echt doen beseffen wat ik moest doen. Weten is een ding, maar om het ook echt te kunnen voelen, was echt geweldig.

Op de momenten dat ik het nu nog moeilijk heb, of als de onrust weer toeslaat, grijp ik vooral terug naar de sessie met de paarden, omdat ik daar enorm veel moed en kracht heb uit geput, en vooral omdat ik me terug heb kunnen voelen zoals het hoort. Een echte aanrader!

Ik ben wie ik ben, maar dankzij Hilde (& de paarden) kan ik het nu allemaal beter plaatsen en verder werken aan mezelf.”

Elise

 

 

“Ontzettend verrijkend in combinatie met de paarden, die dieren doen dingen met je die soms onverklaarbaar zijn.

En uiteraard jullie aanpak en “know-how”…. Een aanrader, men zegge het voort…!”

Chris

Bedankt voor jullie warme en professionele begeleiding zaterdag. Ik vond het een fantastische dag! Ik voel me nu vastberadener en zelfzekerder om mijn droom te realiseren.
De oefening met de paarden was confronterend en leerrijk. Ik heb geleerd dat ik kan leiden terwijl ik toch mezelf blijf.
Hoewel ik me niet altijd comfortabel voel in groepen, was het voor mij zeker een meerwaarde om deze dag in groep te beleven.

A.R., Ondernemer

 

DATUM

zaterdagen 25 september en 16 oktober 2021

van 13u30 tot 17u

BEGELEIDING

Hilde Marien
www.hildemarien.be

Inge De Stobbeleere
http://www.equisource.eu

LOCATIE

Equisource, Kriekelaarstraat 6, Kontich

 

PRIJS

Inbegrepen:
Cursus en begeleiding door Inge De Stobbeleere en Hilde Mariën
Versnaperingen, koffie, thee en water doorheen de namiddag

Professioneel: 195 euro, exclusief 21% BTW

Particulier: 195 euro, inclusief BTW

Om de veiligheid omwille van Corona te garanderen, hebben we deze workshop opgesplitst in 2 halve dagen. De hele middag gaat buiten door of (bij slecht weer) in een overdekte binnenpiste waar hygiënische en afstandsmaatregelen optimaal geïmplementeerd kunnen worden.

Inschrijven:

Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen wacht niet te lang met inschrijven.

    INSCHRIJVINGSFORMULIER

    ParticulierBedrijf/Organistatie

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.