Meet je denken via Mindsonar® bij Hilde Mariën te Mechelen

Het is niet de situatie die ons stress of andere emoties bezorgt, wel hoe en wat we denken over deze situatie. Als we ons denken kunnen veranderen, kunnen we dus ook onze emoties beïnvloeden.

Alleen, weten hoe je denkt is niet zo evident. We hebben namelijk wel wat blinde vlakken en automatismen opgebouwd op dat vlak. Bovendien bestaat ons denken uit verschillende onderdelen. Een heel kluwen om te analyseren.

Dankzij de denkstijlentest Mindsonar® kan je meten hoe je denkt in een bepaalde context.
MindSonar is een test die iemands manier van denken meet: een soort röntgenapparaat voor het denken. MindSonar meet niet wat iemand denkt, maar hoe iemand denkt.

De één denkt in grote lijnen, de ander let op de details. De één is gericht op het bereiken van doelen, de ander op het oplossen van problemen. De één wil essenties en principes weten, de ander is bezig met praktijktoepassingen. De combinatie van dit soort denkgewoonten (metaprogramma’s) geeft een duidelijk beeld van hoe iemand denkt.

Belangrijke voordelen

Wat waarderen MindSonar-gebruikers?

  • Snelheid en essentie: MindSonar brengt snel een gesprek over de kernpunten op gang te brengen.
  • Waardevrij profiel: Een metaprofiel is een neutrale weergave van hoe iemand denkt; MindSonar spreekt geen oordeel uit.
  • Klantvriendelijk: Door de duidelijke vormgeving, de audio-uitleg en de afwisselende vraagvorm vinden klanten het interessanter om MindSonar in te vullen dan andere vragenlijsten.
  • Focus op verandering: MindSonar is geen persoonlijkheidstest. Wat door MindSonar wordt gemeten is in principe veranderbaar.
  • Wetenschappelijke verantwoording: Statistisch onderzoek heeft aangetoond dat MindSonar betrouwbaar en valide is.
  • Breed inzetbaarheid: MindSonar is goed bruikbaar voor mensen met weinig zelfreflectie en gemakkelijk in te vullen voor verschillende doelgroepen.
  • Onbeperkt aantal typen: Andere tests meten slechts enkele variabelen en vormen daar allerlei combinaties mee. MindSonar meet een groot aantal variabelen, waardoor een verfijnde meting kan worden gedaan en er een oneindig aantal typen kan worden gedefinieerd, helemaal toegesneden op een bepaalde doelgroep of een bepaalde organisatie.
  • Brede operationalisatie: MindSonar maakt niet alleen gebruik van tekst maar ook van foto’s. Daardoor worden begrippen op een bredere manier gemeten.

Mindsonar denktest Hilde Marien Mechelen

Hilde Mariën is gecertificeerd door Mindsonar®

MEET EN VERANDER JE DENKEN VIA INDIVIDUELE COACHING

Deel deze pagina. Kies je platform:

 

logo-hilde-marien