hilde marien behandeling burn-out bore-out

Enkele reacties van klanten:

De juiste persoon zoeken die je de juiste inzichten kan doen krijgen is niet evident.
Heel toevallig kwam ik bij Hilde terecht. Vanaf het eerste moment was er DE klik die ik zocht en het vertrouwen om ervoor te gaan. Natuurlijk is het niet fijn te horen dat het eigenlijk niet zo heel erg goed met je gaat want dat was niet de bedoeling van onze eerste afspraak. Het was de bedoeling om naar Hilde toe te gaan en zij zou me helpen handvatten te geven om iets sterker door het leven te kunnen gaan. Ze zou me hierbij zeker helpen alleen kon dit niet zonder me eerst de nodige rust te gunnen. Moeilijk te aanvaarden… Hilde zegt misschien niet de dingen die je wilt horen, maar het is wel fijn te weten dat er mensen zijn die je op een correcte manier willen helpen. Zo gezegd zo gedaan! na enkele weken gingen we van start en wauw… wat ben ik blij dat ik deze weg samen met haar heb afgelegd. Het was niet de meest makkelijke weg. Het zoeken naar je eigen visie en missie was 1 van de dingen waar ik heel erg veel heb van geleerd. Ik ben mezelf een paar keer tegengekomen tijdens deze oefening maar dat was een leerrijke ervaring!
Bedankt Hilde!
N.D.

Wat ik apprecieerde aan onze sessies is het mooie evenwicht dat je biedt tussen luisteren en input geven.  Je spreekt vanuit je eigen (professionele) ervaring en koppelt dat aan de zaken die mij uit evenwicht brachten.  Je komt ook geregeld terug op zaken uit vorige gesprekken, waardoor de evolutie die ik doormaakte heel goed voelbaar was.  Je neemt geen blad voor de mond en bent bij momenten heel rechtuit, en dat is iets wat ik heel aangenaam vond omdat ik de zaken graag zwart/wit zie en voel.  Vooral de sessies rond wat ik écht belangrijk vind (rust, harmonie, natuur, liefde, challenges) en zelfzorg hebben heel veel betekend voor mij.

Dank je!

Roeland K.

Hilde stelde vragen op momenten waarbij ikzelf stopte om vragen te stellen.

Ze deed me die stap verder gaan, verder denken, om mezelf en situaties op een diepgaandere manier te bekijken.

Opnieuw doelen stellen en structuur te brengen, zorgt ervoor dat ik steeds een houvast heb.

Stephanie, Mechelen

Ik heb zo veel geleerd, over mijn potentieel, daadkracht, durven, doen, zijn.
Voor mezelf besloten dat ik er misschien wel mag zijn in de vorm die ik ben.
Dat er al zoveel klaar zit, dat als ik wil ik er echt kan staan. Dat ik mag leren dromen.
Dat ik mezelf mag tonen, stappen mag zetten, wat meer geduld mag opbrengen voor mezelf.
Dank je wel voor het luisteren en het gidsen.

A. V., Antwerpen, zelfstandig zaakvoerder

Voor ik bij Hilde ging aankloppen, had mijn zelfvertrouwen een deuk gekregen en lag ik in de knoop met mezelf. Ik stelde vast dat ik vaak tegen dezelfde obstakels aanstootte en dat mijn denkwijze diende te veranderen.

Hilde heeft me tijdens de sessies geholpen door een aantal handvaten aan te reiken die ik kan gebruiken om bepaalde situaties de baas te kunnen. Ze werkt via een eigen methode, maar je vult de sessies inhoudelijk zelf in, afhankelijk van je vragen en behoeften. Ze reikt goede oefeningen aan die helpen om je denkpatroon te veranderen en die je helpen om het stuur van je leven terug in eigen handen te nemen.

Frederic, Brussel

Een anderhalf jaar geleden kwam ik bij Hilde terecht. Wat meteen ook de start was van een nieuw begin en een golf van veranderingen waar ik ze eeuwig dankbaar voor zal blijven. Wat voorafging was minder positief. Ik heb van mijn passie mijn broodwinning kunnen maken en ben absoluut verliefd op wat ik doe. Alleen had ik alles te ver laten komen: ik werkte te veel, had te weinig aandacht voor mezelf of voor mijn omgeving, liet mijn klanten te ver komen, … En zo zat ik plots met een bonkend hart op de trap, stond ik op met een gehoor dat het aan één oor liet afweten, een voortdurende moeheid over de hele lijn, … Ik deed mijn passie nog altijd graag, maar de omstandigheden brachten dit in gevaar. Ik was op, kapot. Het ging zo echt niet meer. 

Yoga, duizend lijstjes, mindfullness, ik had het allemaal geprobeerd maar het werd alleen maar erger. Ik had er geen tijd en geen zin voor. Als ik op een matje lag dacht ik aan mijn droogkast, bij mindfullness viel ik uitgeput in slaap en de lijstjes werden alleen maar langer…
Na wat rondzoeken kwam ik bij Hilde terecht. Ik had geen flauw idee van wat ik mocht verwachten, maar ze is een godsgeschenk gebleken!
Geen zweverige aanpak, maar wel recht door zee. Geen oordelen, maar een gerichte en efficiënte aanpak waar je effectief iets mee bent.
Bij aanvang vertelde ze me dat er meer zou veranderen dan alleen mij professionele leven. De veranderingen zouden totaal zijn, haar aanpak is totaal. Als wijsneus dacht ik dat dat niet bij mij zou zijn, alleen het professionele zat goed fout. Toch?
Uiteraard kreeg ik ongelijk. Vandaag blik ik terug op een ongelooflijk leerrijke tocht vol positieve veranderingen. Natuurlijk boordevol dipjes, moeilijke momenten, hard labeur (werken aan jezelf is zeker geen lachertje), maar het was het allemaal meer dan waard!
Ik heb beslissingen genomen waardoor ik veel dichter bij mijn professioneel doel ben gekomen, beslissingen waarvan ik ze van bij meetafaan zei dat ik ze nooit zou (kunnen) maken. Ik heb tijd nu, de grootste luxe die je jezelf kan bieden. Of beter; ik maak tijd: tijd voor mijn lief, mijn familie, vrienden, voor sport en ontspanning, voor datgene wat ik graag doe en vooral: voor mezelf. En net dat maakt dat er nieuwe kansen en opportuniteiten opduiken. Ik had nooit kunnen dromen dat ik vandaag zou kunnen staat waar ik nu sta, dat ik me zo ontspannen en vol energie zou kunnen voelen zoals ik me nu voel.
Ik pluk elke dag de vruchten van Hilde haar aanpak en ben er 100% zeker van dat jij dat ook zal doen.
Als je denkt dat het onmogelijk is, dat het nooit opgelost kan worden, geef je dan over aan Hilde. Haar professionele aanpak overstijgt je wildste dromen.

I.G., Mechelen

Ik was in de vaste veronderstelling dat “het” mij niet ging overkomen en dat ik er alles ging aan doen om het woord “burn-out niet te moeten horen bij mezelf (vooral door mezelf), daar kon je van op aan, IK NIET. Mij overkomt dat niet.

Op aanraden van het thuisfront ben ik te rade gegaan bij mijn huisarts. Ik mocht dan geen burn-out hebben, maar dat er iets moest veranderen, dat stond vast. Ze verwees me door naar Hilde.

Hilde leek me op het eerste zicht nogal een harde tante, een echte zakenvrouw, en van zakenmensen had ik even m’n buik vol. Vol schroom dus naar het eerste gesprek, waar al snel duidelijk werd dat Hilde misschien wel recht door zee kan zijn (gelukkig maar!), maar zeker niet het type (zaken)vrouw waar ik volledig genoeg van had.

Gedurende de eerste twee à drie sessies heb ik vooral heel veel geweend. Er werd niet gek gekeken naar me, er werd me niet verweten te emotioneel te zijn, er werd wel over gepraat. Op een gegeven moment ben ik dan toch thuis moeten blijven, geen verrassing voor Hilde, wel voor mezelf. Hilde was er om me op te vangen en heeft heel objectief en vrijblijvend steun gegeven.

De eerste twee, drie dagen na een sessie was ik meestal nogal murw geslagen, nadien kon het verwerken en puzzelstukken verleggen weer beginnen.

Er diende zich een sessie aan zonder huilen, wow, een stap vooruit.

Velletje per velletje gingen al mijn beschermlagen eraf en werd zichtbaar wie ik werkelijk ben en waar ik voor sta. Een openbaring, vooral voor mezelf.

Een beetje meer rust in mijn hoofd, zaken waar ik geen verklaring meer achter moest zoeken omdat het me eigenlijk niet meer moest interesseren. De dingen anders leren bekijken en vooral heel veel loslaten.

Twee heel belangrijke punten naast de gewoonlijke sessies waren voor mij enerzijds de boeken die ik op aanraden van Hilde heb gelezen, en anderzijds de sessie met de paarden.

Op een gegeven moment stelde Hilde me voor om een coaching te doen met paarden. Ik had totaal geen idee wat me te wachten stond, maar ik ben er toch op ingegaan. De coaching zelf was echt TOP. Hilde was er, en samen met Inge (de paardencoach) heb ik daar een zeer bewogen, maar heel belangrijke sessie gehad. Het heeft me echt doen beseffen wat ik moest doen. Weten is een ding, maar om het ook echt te kunnen voelen, was echt geweldig.

Op de momenten dat ik het nu nog moeilijk heb, of als de onrust weer toeslaat, grijp ik vooral terug naar de sessie met de paarden, omdat ik daar enorm veel moed en kracht heb uit geput, en vooral omdat ik me terug heb kunnen voelen zoals het hoort. Een echte aanrader!

De sessies zijn nu afgelopen, ik heb een aantal grote beslissingen genomen. Ik ben wie ik ben, maar dankzij Hilde (& de paarden) kan ik het nu allemaal beter plaatsen en verder werken aan mezelf.

Elise
Op aanraden van de directeur van mijn werkgever deed ik ongeveer een jaar geleden een aanvraag om een assertiviteitscursus te gaan volgen. Daarop kreeg ik van de opleidingsverantwoordelijke eerst de klassieke cursussen voorgesteld. Ik had al gauw door dat dit hoogstens een resultaat op korte termijn zou teweeg brengen en het ook vooral nodig was om mijn zelfbeeld en zelfvertrouwen te verbeteren. Want daar waar andere klassieke assertiviteitscursussen werken met rollenspellen, en op die manier oefenen om je gedrag in bepaalde situaties te veranderen, helpt Hilde je manier van denken te veranderen. Dat zorgt voor een blijvende verandering van je gedrag. Je hoeft geen rol te spelen telkens een bepaalde situatie een assertieve houding vraagt. Niet alleen het gedrag van andere mensen wordt inzichtelijker, maar je begrijpt ook jezelf beter. En zelfkennis is het begin van alle wijsheid.
E.G
Ik ben bij Hilde terecht gekomen op advies van mijn huisdokter. Het energievat was op, de positief ingestelde altijd ‘ik-weet-van-aanpakken’ ik, was veranderd in een ongelukkige bittere boze ik.

Genieten lukte niet meer en alles was van ‘moeten’. Kortom ik was mezelf kwijt.

Het bijzondere aan de coaching bij Hilde was, dat door haar begeleiding ik geleerd heb alles los te laten wat voor een immer gecontroleerde ik geen evidentie was, dat heeft dan eerst geleid tot een ‘crash tot op de bodem van de put’ maar ook tot een proces waar ik mezelf terug heb opgebouwd los van alle rollen die ik heb.

Dat laatste maakt me ook veel sterker, ik hoef me nu minder vast te klampen aan de ‘successen’ als moeder, collega, etc..
De coaching was een louterend proces en heeft impact op mezelf maar ook op mijn omgeving en ik ben er zeker van dat wat ik geleerd heb nog lang zal meedragen.

De vragen en het huiswerk van Hilde riepen dikwijls eerst weerstand op bij mij maar ze brachten wel de juiste gedachten op gang zodat je tot verrassende verhelderende inzichten kwam, want het is voornamelijk een spiegel dat ze je voorhoudt, Hilde neemt geen positie in. Om dit alles dankjewel !

N.D., Mechelen
[/fusion_testimonials]
Waar is mijn sterke persoonlijkheid naartoe? Hoe komt het dat ik me zo slecht voel? Wat is er gebeurd op het werk? Ik was mezelf kwijt en miste me enorm. Gek, hè?

Zalig slapen, mijn geluk voelen opborrelen, plezier maken, gewoon blij zijn, lachend door het leven gaan, positieve vibes uitstralen, … Het was een ‘ver van mijn bedshow’ geworden.

Ik begon plots zelfs aan mijn jobuitvoering te twijfelen terwijl ik dit voorheen als vanzelfsprekend deed. Ik was zo klein geworden dat ik mezelf niet meer terugvond. Maar ik moest en zou terug de ‘oude ik’ worden.

Dit is me ook gelukt dankzij Hilde. Ze deed me inzien waar het probleem lag.

Dit was voor mij een heel ontnuchterende, confronterende maar oh zo noodzakelijke stap. Stilaan maar zeker werd ik – met vallen en opstaan – terug mezelf.

Ze reikte me tools aan waarnaar ik terug kan grijpen als het even wat moeilijk zou worden. Mijn leven staat terug op de rails.

En ik? Ik ben zo gelukkig dat de toekomst me terug toelacht.
Dikke dank je wel, Hilde!

L.G.
Vorig jaar liep ik oververmoeid rond door slecht te slapen, de drukte van mijn gezin met 3 jonge kindjes, de stress op het werk en alle “vrijetijdsdrukte”…
Ik zag door het bos de bomen niet meer maar aan opgeven dacht ik niet, perfectionistisch als ik was.
Tot de dag dat mijn lichaam “STOP” zei. Rug volledig geblokkeerd en voor het minste barstte ik in huilen uit.
Verdict van de huisarts was een burn-out.
Ik besefte meteen dat ik hier niet alleen uit zou geraken en dat ik professionele hulp nodig had. Zo kwam ik bij Hilde terecht.
Aarzelend, vertwijfeld en onzeker ging ik naar het intake-gesprek want in mijn gedachten had ik op alle vlakken “gefaald”. Dat intake gesprek was zo geruststellend en moedgevend dat ik meteen besloot om 10 sessies te volgen.
Tijdens de sessies leerde Hilde me weer stil te staan bij de eenvoudige en simpele dingen van het leven en dat gaf me energie om de drukte van het dagelijkse leven door te komen.
Ook was het belangrijk om “me-time” in te lassen en “we-time” met mijn echtgenoot. Ikzelf als persoon ben ook belangrijk en het kan echt geen kwaad om af en toe “egoïstisch” te zijn en aan mezelf te denken…
Ik heb hier veel moeite mee gehad en heb dat nog steeds maar Hilde leerde me dit alles op zo een natuurlijke rustige maar vastberaden manier dat het zelfs voor mij goed aanvoelde.
Hilde confronteerde mij met mezelf wat soms best zwaar was maar ze heeft me altijd het gevoel gegeven van respect, moed en geruststelling.
Ook minder perfectionistisch zijn kon geen kwaad en was nog goed genoeg.

“Wat wilde ik nog realiseren in mijn leven, wat zijn mijn dromen en hoe zou ik deze kunnen bereiken?” waren vragen waar we bleven bij stil staan.
In de loop van de sessies keek ik echt uit naar onze volgende afspraak en ik voelde me steeds beter en sterker worden. Na het volbrengen van mijn sessies had ik het gevoel dat ik de wereld weer aankon!
Helaas had Hilde wel gelijk dat er “terugvalletjes”mogelijk waren en geloof me, die zijn er maar ik herken de signalen van mijn lichaam en grijp meteen terug naar mijn oefeningen die ik leerde waardoor ik het nooit meer zover hoef te laten komen.
Ik voel alleen maar een grote dankbaarheid en respect voor Hilde want zij zorgde ervoor dat ik weer volop kan genieten van mijn gezinnetje,mijn job én mijn vrienden!

Cathy, 40 jaar, Willebroek
Een tijdje geleden zag ik het allemaal niet meer zo goed zitten: mijn job, mijn privé-situatie, mijn hobby’s… Ik geraakte er zelf niet meer uit en voelde aan dat het tijd was om daar iets aan te doen.
Samen met Hilde heb ik 6 sessies doorlopen en dat was één van mijn beste beslissingen ooit!
Hilde heeft me doen beseffen dat het belangrijk is dingen te doen waar je energie uit haalt, tijd te investeren in mensen waar je écht iets aan hebt en je positieve punten in de verf te zetten. Daarnaast kreeg ik verschillende tips in verband met interessante opleidingen, boeken, workshops… om zo nog meer uit mezelf te halen.
Ik kijk nu anders en bewuster naar mezelf, mijn omgeving en de mensen rond mij.
Intussen ben ik iets minder gaan werken zodat ik tijd kan investeren in de opleidingen die ik wil volgen. Ik ben nog niet waar ik wil zijn, maar ik heb nu wel een doel voor ogen. Ik kijk nog regelmatig terug naar de notities die ik tijdens de coaching gemaakt heb, ze blijven een constante bron van inspiratie. Bedankt Hilde, voor de eerlijke gesprekken, de tips, je concrete aanpak en je geloof in mij!
R.V., 34 jaar
Dankzij Hilde vond ik de energie terug om verandering in mijn leven te brengen.

Als ik terugblik op wie ik was tijdens mijn intakegesprek en de laatste sessie, dan is dit een ander iemand. Opnieuw de persoon die weet wat ze wil en hier ook voor gaat.

Doorheen de sessies, de oefeningen en het huiswerk stond ik bewust stil bij mezelf en wat ik wil op professioneel en privé vlak en leerde ik opnieuw durven gaan voor de zaken die me energie geven.

Annelies, 30 jaar
Ik ben bij Hilde terechtgekomen via mijn huisdokter.
Jarenlang liep ik rond met een minderwaardigheidsgevoel. Op 1 januari ben ik dan ook ‘in elkaar gestort’. Aan mijn huisarts heb ik toen ‘een straffe therapie’ gevraagd want ik voelde wel dat een luisterend oor niet meer voldoende was. Hij verwees me door naar Hilde Mariën.

Tijdens het eerste intakegesprek voelde ik me direct op mijn gemak. Ik koos voor 6 sessies. Tijdens elke sessie zijn er een aantal oefeningen waarbij je situaties moet visualiseren. Ik vond dit zeer leuk om te doen.

Tussen de sessies gaf ze me huiswerk mee. Ook kon ik haar eender wanneer bereiken als er problemen waren.

Na 2 sessies voelde ik me al beter. Na 4 sessies kon ik al slapen zonder slaappillen. Nu zijn de sessies gedaan maar als ik voel dat het terug slechter met me gaat wacht ik niet meer zo lang om naar haar te gaan.

Ik ben 52 jaar, loop 3 keer per week 10 km en zwem 1 keer per week 2 km. Hier wil ik mee duidelijk maken dat een goede conditie handig meegenomen is in geval van nood. Hierdoor had ik tijdens mijn burn out genoeg energie om te blijven werken.

GN, Mechelen
Door de coaching zijn de blokkades en valkuilen die persoonlijke groei belemmerden duidelijker geworden.
Heb ook meer energie gekregen om de zaken aan te pakken en mezelf ook rust te gunnen wanneer nodig.

Door Hilde heb ik de zoektocht naar een partner wat meer laten losgelaten. Ik ben mij gaan focussen op andere zaken, zoals het volgen van een cursus en het voorbereiden van een functioneringsgesprek.

DN, Zemst
Hilde heeft me door een moeilijke periode in mijn leven geholpen.

Als jonge vijftiger dacht ik het allemaal mooi voor mekaar te hebben. Tot ik voor mezelf moest toegeven dat het eigenlijk niet echt lekker liep.

Verveling alom. Vooral op het werk.

‘Bore out’, ik kende het woord niet eens en sprak dan ook de eerste sessies steevast over ‘born out’, wat een geheel ander fenomeen is, denk ik.

Alles liep op routine en ik kon zelfs voor de geringste taak geen energie meer opbrengen. Ik was niet alleen het noorden maar ook mijn kompas kwijt.

Gelukkig kwam ik vrij snel bij Hilde terecht.

De recht-toe-recht-aan stijl van haar website had me aangesproken.

Zij herkende en erkende mijn ervaringen en gevoelens onmiddellijk en ging vrij snel en vastberaden naar de kern van wat er bij me broeide.

Met haar krachtige “down-to-earth”- aanpak bracht ze me stap voor stap terug op een energieker spoor.

Hilde gaat in de gesprekken en oefeningen met heel veel respect voor je persoon en je leven aan de slag, maar schuwt daarbij allerminst de taboes.
En terecht, want je bent wat je denkt en doorheen de jaren sluipen daar al eens wat “denkfouten” in.

Alvast bedankt Hilde en ik beveel je graag aan bij zowel jonge als bij al wat oudere mensen die hun energie en hun leven terug in balans willen krijgen!

PV, Brussel
Door de sessies met Hilde kreeg ik een spiegel voorgehouden en had ik een stok achter de deur om de tijd te nemen om een pas op de plaats te maken en te kijken hoe ik in het leven sta, wat ik belangrijk vind, waar ik energie van krijg en wat ik wil aanpassen om gelukkig en tevreden te zijn.

Het heeft me doen inzien dat het niet verkeerd is om jezelf en je gezin boven het werk te plaatsen; dat het inplannen van vrije tijd en het doen van leuke dingen buiten het werk om belangrijk zijn en dat ik dat daarom – zonder me schuldig te voelen – prioriteit moet geven in plaats van constant met mijn werk bezig te zijn.

Dat is echter geen makkelijke opdracht om in praktijk uit te voeren, maar ik ben me er nu ten zeerste van bewust en probeert mijn grenzen nu beter te bewaken.

Dankzij Hilde!

Bianca, Antwerpen
Het blijft steeds een onwennige stap om een coach te contacteren.

Door het weinige zelfvertrouwen, laag zelfbeeld en de persoon waarvan ik zelf niet meer wist wie ze was, ging ik toch op zoek naar hulp en zo kwam ik uit bij Hilde.

Na een aangenaam intakegesprek , besloot ik verder te gaan met het basispakket.
Ik kreeg soms een opdracht mee naar huis die daarna besproken werd.

Hilde werkt doelgericht en gestructureerd. Je krijgt concrete tips mee waar je echt iets mee bent.

Ik voelde me begrepen en gewaardeerd. Ze deed me inzien dat ik ook waardevolle eigenschappen heb en dat ik trots mag zijn op wie ik ben.

Alles kan besproken worden en ze weet waar de pijnpunten zitten. Hier gaat ze verder mee aan de slag.

Na drie sessies ben ik enorm geëvolueerd en heb handvaten gekregen die ik kan gebruiken als het weer even wat minder gaat.

Bedankt voor alles!

K.B. (35)
Ik moet toegeven dat ik al jaren in de knoop zat met mezelf.
Reden….tja je raast door het leven zonder er soms echt bij stil te staan,
je verliest jezelf, je volgt anderen, je word geleefd je doet dingen voor anderen, zonder echt stil te staan bij het leven, bij wat belangrijk is voor mij!

Ik heb van alles geprobeerd, dokter, medicatie, psychologen , maar niets wist me echt terug op het juiste spoor, MIJN spoor te zetten.

Na een enorme uitputting heb ik contact opgenomen met Hilde…
Bij het eerst kennismakingsgesprek voelde ik me direct ontspannen, het was echt een aangenaam gesprek.

Ik besloot om het pakket van 6 te nemen en verplichtte mezelf ertoe om mijn best te doen om alle oefeningen ( hoe moelijk ze ook leken) te doen.

Je moet begrijpen: ik zat inmiddels thuis met een burn-out en had niet veel energie meer. Zelfs een simpele vraag, “Wie is Sarah?” kon ik niet beantwoorden.
Ik kreeg na elke sessie opdrachten mee naar huis, deze hebben me enorm geholpen.

Na verloop van tijd had ik echt het gevoel mezelf te hebben teruggevonden,

ik ken mijn waarden ( wist eerst niet wat dit was of wat ze hiermee bedoelde, waarover heeft ze het eigenlijk, je leeft gewoon, doet voort en niets anders )

Maar neen hoor , iedereen heeft zijn waarden, en als je naar je waardes leeft dan krijg je automatisch energie ! Iets wat ik vroeger niet kende, ik gaf en gaf en gaf en was zodanig uitgeput dat ik in deze burn out kwam te zitten.

Nu sta ik helemaal anders in het leven, ik geniet, neem tijd voor mezelf, durf neen te zeggen en pak het leven totaal anders aan. Iedereen in mijn omgeving ziet het verschil en vooral IK merk het.

Mijn relatie met mijn partner, dochter en directe familie is erop vooruit gegaan.

Ik sta met volle moed in een nieuw, rustig, energievol en aangenaam leven !

Ik raad iedereen dit aan.

Danku Hilde !

Sarah VA, Vilvoorde
Hilde luistert echt. Met warme empathie maar met een nuchtere kijk helpt ze je door middel van gerichte vragen om stap voor stap dichter bij de antwoorden die je zoekt te komen. Stilaan ontwart de chaos zich in je hoofd.

Je voelt je begrepen. Bedankt Hilde!

Nele, Mechelen
Hilde heeft als coach een warme persoonlijkheid en grote luistervaardigheid.

Ze weet een veilige sfeer te creëren waardoor situaties of problemen gemakkelijk aan de oppervlakte kunnen komen. Je wordt door haar deskundig begeleid.

Carine V.H., Hofstade
Hilde stelt op het juiste moment scherpe vragen. Dit zet aan tot nadenken en houdt een spiegel voor. Confronterend maar nodig.

Ze heeft geen waardeoordeel en is realistisch. Tijdens de gesprekken geeft ze de indruk dat ze echt begrijpt wat er in me omgaat, steeds met een ondersteunende en heel open houding.

C. Leopoldsburg
Eindelijk iemand gevonden die mijn klachten ernstig neemt, en die luistert zonder te beoordelen of te veroordelen.

Staat je bij met raad en daad, maar zonder verplichtingen. Geeft je een beter inzicht in jezelf en over jezelf.
Geeft raad om beter met de dingen om te gaan, zonder zich op te dringen of je tot iets te verplichten waar je zelf niet achter staat.

Ik heb heel veel aan onze gesprekken gehad, veel bijgeleerd over mijn gedrag en het gedrag van anderen.

Een hele verademing voor mij: met mij is niks mis, en aan het gedrag van anderen kan ik niet veel doen, alleen er beter leren mee omgaan.

Anders leren denken verandert je leven!

Lief, Mechelen

 

logo-hilde-marien