leiding geven opleiding hilde marien

Als solo ondernemer of kmo heb je niet enkel aan meer klanten, meer omzet en meer kliks op je website. Je wil ook energie, motivatie, een boeiend netwerk en de beste keuzes voor je bedrijf, jezelf en je dierbaren.

Coaching voor ondernemers is er voor starters en ervaren ondernemers die nood hebben aan reflectie over zichzelf en hun bedrijf om met energie te (blijven) ondernemen.

Resultaten:
• Een heldere toekomstvisie voor jezelf en je bedrijf
• Meer zelfkennis en zelfvertrouwen
• Een duidelijke focus en richting
• Daadkracht
• Keuzes en beslissingen die helemaal bij jou en je bedrijf passen
• Meer energie en weerbaarheid
• Efficiënte denktechnieken
• Een goede communicatie en aangename contacten
• Preventie of behandeling van stress en burn-out
• Concrete tips op maat van jouw vragen en traject

 

Een anderhalf jaar geleden kwam ik bij Hilde terecht. Wat meteen ook de start was van een nieuw begin en een golf van veranderingen waar ik ze eeuwig dankbaar voor zal blijven. Wat voorafging was minder positief. Ik heb van mijn passie mijn broodwinning kunnen maken en ben absoluut verliefd op wat ik doe. Alleen had ik alles te ver laten komen: ik werkte te veel, had te weinig aandacht voor mezelf of voor mijn omgeving, liet mijn klanten te ver komen, … En zo zat ik plots met een bonkend hart op de trap, stond ik op met een gehoor dat het aan één oor liet afweten, een voortdurende moeheid over de hele lijn, … Ik deed mijn passie nog altijd graag, maar de omstandigheden brachten dit in gevaar. Ik was op, kapot. Het ging zo echt niet meer. 

Yoga, duizend lijstjes, mindfullness, ik had het allemaal geprobeerd maar het werd alleen maar erger. Ik had er geen tijd en geen zin voor. Als ik op een matje lag dacht ik aan mijn droogkast, bij mindfullness viel ik uitgeput in slaap en de lijstjes werden alleen maar langer…
Na wat rondzoeken kwam ik bij Hilde terecht. Ik had geen flauw idee van wat ik mocht verwachten, maar ze is een godsgeschenk gebleken!
Geen zweverige aanpak, maar wel recht door zee. Geen oordelen, maar een gerichte en efficiënte aanpak waar je effectief iets mee bent.
Bij aanvang vertelde ze me dat er meer zou veranderen dan alleen mij professionele leven. De veranderingen zouden totaal zijn, haar aanpak is totaal. Als wijsneus dacht ik dat dat niet bij mij zou zijn, alleen het professionele zat goed fout. Toch?
Uiteraard kreeg ik ongelijk. Vandaag blik ik terug op een ongelooflijk leerrijke tocht vol positieve veranderingen. Natuurlijk boordevol dipjes, moeilijke momenten, hard labeur (werken aan jezelf is zeker geen lachertje), maar het was het allemaal meer dan waard!
Ik heb beslissingen genomen waardoor ik veel dichter bij mijn professioneel doel ben gekomen, beslissingen waarvan ik ze van bij meetafaan zei dat ik ze nooit zou (kunnen) maken. Ik heb tijd nu, de grootste luxe die je jezelf kan bieden. Of beter; ik maak tijd: tijd voor mijn lief, mijn familie, vrienden, voor sport en ontspanning, voor datgene wat ik graag doe en vooral: voor mezelf. En net dat maakt dat er nieuwe kansen en opportuniteiten opduiken. Ik had nooit kunnen dromen dat ik vandaag zou kunnen staat waar ik nu sta, dat ik me zo ontspannen en vol energie zou kunnen voelen zoals ik me nu voel.
Ik pluk elke dag de vruchten van Hilde haar aanpak en ben er 100% zeker van dat jij dat ook zal doen.
Als je denkt dat het onmogelijk is, dat het nooit opgelost kan worden, geef je dan over aan Hilde. Haar professioneel aanpak overstijgt je wildste dromen.

I.G., Mechelen

 

Je wenst meer info of wil een afspraak?
Neem gerust contact via onderstaand contactformulier, telefoon of mail.

    ParticulierBedrijfVereniging/Organisatie


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    Deel deze pagina. Kies je platform:

     

    logo-hilde-marien