verbeter-je-zelfbeeld

Verbeter je zelfbeeld en zelfvertrouwen:

Weten wie je bent is essentieel voor meer geluksmomenten en evenwicht in je leven: je kiest voor jouw leven en je zelfvertrouwen krijgt een boost.

We worden overrompeld met negatieve informatie over de samenleving: “we leven in een harde wereld”, “onze samenleving is borderline”, … Je zou al een superheld moeten zijn om je goed te voelen in deze wereld.

Jezelf zijn:

Weten wie je bent, weten wat jij wil en een duidelijk zelfbeeld zijn echter een goed “tegengif”. Jezelf kennen en jezelf kunnen zijn, maakt je krachtig in een steeds veranderende samenleving.

Het tegendeel is vaak echter waar: overrompeld worden door de samenleving, worstelen met dilemma’s, schuldgevoelens en levensvragen: je bent niet de enige!

Via coaching bouw je een gevarieerd en realistisch zelfbeeld op. Aan de hand van appreciative inquiry, the big 5, de kernkwadranten en andere invalshoeken kom je tot meer zelfvertrouwen.

Maak keuzes die bij je passen

Authentieke beslissingen geven gemoedsrust. Je weet wat je wil en hoe je daar geraakt.
Je hebt er wel zelfvertrouwen voor nodig en een realistisch zelfbeeld.
Jezelf beter leren kennen én aanvaarden is de eerste belangrijke stap om authentieke keuzes te kunnen maken.

Kies en wordt gekozen:

Door meer zelfvertrouwen, minder stress en meer te genieten heb je een positieve uitstraling. Het contact met anderen zal daardoor een stuk eenvoudiger verlopen.
Privé én professioneel heb je betere contacten met personen en bedrijven waarmee het echt klikt.

VERBETER JE ZELFBEELD VIA EEN INDIVIDUELE OPLEIDING
VERBETER JE ZELFBEELD VIA COACHING

Deel deze pagina. Kies je platform:

 

logo-hilde-marien