Wie ben ik?

Jezelf durven zijn. Het is voor velen een opdracht, en het staat voor veel mensen dan ook boven aan hun verlanglijstje.

Als je jezelf durft en kan zijn, voelt dit immers aan als een rustpunt. Een strijd die niet meer gestreden hoeft te worden.

Als je jezelf kan zijn, kan je pas authentieke keuzes maken.

Hoe kies ik?

Hoe maak je keuzes die passen bij wie jij bent, en bij het leven horen dat op jouw lijf geschreven is?

Jezelf zijn zorgt voor interne tevredenheid en rust.

Je straalt dit ook uit, waardoor je contacten ook authentieker zullen zijn. Je hoeft niet (meer) te pleasen en door iedereen sympathiek bevonden te worden.
Door jezelf te zijn focus je je op de contacten en relaties die er echt toe doen. Bovendien krijgen deze relaties een andere intensiteit. Er is ruimte voor kwetsbaarheid en fouten.

Het hoeft niet perfect te zijn.

Keuzes maken en perfectionisme horen niet samen. Dé perfecte keuze bestaat niet en streven naar perfectie zit authentieke keuzes maken in de weg.

Keuzekompas

Om jezelf te kunnen zijn en authentieke keuzes te kunnen maken, hebben we enkele instrumenten nodig. Deze elementen samen vormen een kompas dat je doorheen het leven loodst. Geen extern kompas, maar een intern kompas. Uniek en enkel voor jou van toepassing.

Dit kompas bestaat uit:

• Zelfkennis en zelfinzicht

• Zelfvertrouwen

• Een positief zelfbeeld

• Gezonde denktechnieken

• Jouw missie en doelen

• Jouw visie en jouw waarom

 

Doorbreek je patronen

We hebben allemaal denkpatronen ontwikkeld doorheen ons leven. Sommigen hebben ons ver gebracht, en sommige patronen zijn onze eigen saboteurs.

In de cursus Kies voor jezelf leer je je patronen zien, begrijpen en doorbreken. Zodat je wel de acties kan ondernemen die nodig zijn voor een leven dat bij je past.

 

Maak jouw persoonlijke keuzekompas

Wil jij weten wie je bent? Wat jij wil? Wil je keuzes maken die echt bij jou passen?

Grijp dan je kans en neem deel aan de cursus Kies voor jezelf.

Andere deelnemers startten een eigen zaak, kozen voor een nieuwe job, gaven meer schwung aan hun leven en hebben na de cursus het gevoel van zo veel te moeten van zich afgeschud.

Wil jij dit ook?
Dan is deze cursus echt iets voor jou!