stressmanagement vlaanderen THHINK

Nieuw opleidingscentrum stressmanagement: THHINK

Een nieuw opleidingscentrum voor stressmanagement en meer veerkracht en een nieuwe website!

Na maanden hard werken achter de schermen kan ik het eindelijk tonen: www.thhink.be: 

Een thuisbasis voor alle opleidingen stressmangement en opbouwen van veerkracht.

Alle verschillende aspecten van veerkracht komen aan bod, no-nonsense, gericht naar de essentie. En zoals jullie het kennen: confronterend waar nodig, steeds met oog voor de mens.

 

Stress en stressmanagement

In België geeft de meerderheid van de bevolking aan dat ze stress ervaren op het werk. Werknemers, ambtenaren, zelfstandigen en vrije beroepers lopen het risico op overspannenheid, chronische stress, of burn-out en bore-out.

Symptomen van chronische stress uiten zich op lichamelijk, mentaal, sociaal en emotioneel vlak.

Kennis over gezond en breinvriendelijk werken, stressmanagement en preventie van stress, burn-out en bore-out zijn dan ook essentieel.

In deze korte opleidingen stressmanagement van THHINK kiezen we voor een oplossingsgerichte en diepgaande praktische aanpak. Geen tips en tricks die je zo weer vergeet. Enkel degelijke, diepgaande en ervaringsgerichte opleidingen die u en uw medewerkers in de praktijk op weg zetten voor een
duurzaam stressmanagement.

Bij THHINK leert u de kennis en de vaardigheden om stress te herkennen en te hanteren in alle aspecten. Meer nog: u leert hoe u meer voldoening, vrijheid en rust kan ervaren in alle aspecten van uw werk en leven.

 

Hier leest u meer over onze visie op stressmanagement.

 

Tot binnenkort in één van onze opleidingen!

 

 

stressmanagement vlaanderen THHINK